007 No Time To Die weer uitgesteld, komt in april 2021

  Het leek er even op dat we de langverwachte James Bond-film No Time To Die dit jaar toch nog in de bios te zien kregen. Jammer genoeg is de film toch weer uitgesteld. De film staat nu gepland voor een première in april 2021.

  Universal Pictures International

  Als je je verheugde op de première van No Time To Die, is er slecht nieuws. De laatste 007-film van Daniel Craig is namelijk wederom uitgesteld. De film zou eigenlijk in november op het witte doek verschijnen, maar de première voor de film is nu verplaatst naar april 2021. Dit meldt Variety. Hiermee is de James Bond-film gepland om een jaar na de oorspronkelijke releasedatum te verschijnen.

  De beslissing is gezamenlijk door MGM, Universal en de Bond-producers (Michael G. Wilson en Barbara Broccoli) genomen. Het besluit komt niet helemaal uit de lucht vallen. Het coronavirus, waardoor de film de eerste keer al uitgesteld werd, is bezig met een opmars. Dit geldt voor Nederland en Europa, maar ook voor de twee steden waarin de film als eerste uit moest komen, New York en Los Angeles. Daarom willen de makers van de 25e Bond-film wachten tot het wereldwijde publiek zich weer veilig genoeg voelt om naar de bios te gaan.

  No Time To Die laatste Bond-film met Daniel Craig

  No Time To Die zal voor Daniel Craig de laatste keer zijn dat hij in de huid van de geheim agent kruipt. In de film is Bond inmiddels met pensioen, maar zijn verleden haalt hem in als zijn oud-CIA-collega Felix hem om hulp vraagt. Er is een wetenschapper vermist die kosten wat het kost opgespoord moet worden. Als Bond met zijn missie begint, komt hij al snel op het spoor van een nieuwe schurk (Rami Malek) die met gevaarlijke nieuwe technologie de wereld bedreigt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.