Fall Guys servers kampen met problemen door enorme drukte

  De servers van Fall Guys gingen op 4 augustus live, waarna gamers massaal aan de knock-out game begonnen. Gezien de game meteen gratis is voor PS Plus leden, was de game direct enorm in trek. De game is zó populair dat de servers offline moesten en bijgeschaald zijn om iedereen een plekje te geven.

  Toen Fall Guys op 4 augustus uitkwam was de game meteen onderdeel van de gratis PS Plus games van augustus 2020. Daardoor kwamen er zoveel gamers op de game af dat de servers het niet meer aan konden. Al snel kwamen de eerste meldingen van gamers binnen dat de game niet meer toegankelijk was.

  Ontwikkelaar Devolver Digital meldde de problemen op Twitter en vertelde daarbij dat er even een pauze van 30 minuten ingelast moest worden. In die tijd ging het team achter de game aan de slag om de servers bij te schalen en naar 'MAXIMUM BEEF' te zetten.

  Fall Guys servers bijgeschaald, maar nog steeds niet zonder problemen

  De servers van Fall Guys zijn even daarna weer online gekomen, maar de problemen waren daarmee niet de wereld uit. Veel gamers meldden nog steeds dat de game uitvalt en dat de servers het niet aan leken te kunnen. Deze meldingen komen nu zelfs nog voorbij ondanks dat de servers een aantal keren bijgeschaald zijn. Het leidde zelfs tot een negatieve reeks aan reviews voor de game op Steam.

  Fall Guys is inmiddels weer online speelbaar. De knock-out game lijkt daarbij ook weer stabiel te draaien voor veel gamers, hoewel sommigen nog aangeven met uitval te maken te hebben.

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.