Wat worden de gratis PlayStation Plus games voor maart 2021?

Article
donderdag, 18 februari 2021 om 16:00
yakuza 7 like a dragonf1578385695
De afgelopen maanden was het feest voor zowel PlayStation 4 als PlayStation 5 bezitters. De PlayStation Plus games bevatten elke maand weer toppers waaronder PS5-games. Zet Sony deze trend komende maand door? Wij voorspellen wat de PlayStation Plus games voor maart 2021 worden!

Yakuza: Like a Dragon

Komende maand zal Yakuza: Like a Dragon een gratis upgrade krijgen naar de PlayStation 5 versie. De upgrade komt op 2 maart 2021 uit en brengt onder andere een verhoogde framerate en verbeterde graphics naar de game. De datum waarop deze versie verschijnt is toevallig precies op de datum dat de PSPlus games van februari 2021 komen te vervallen. Het zou dan ook behoorlijk mooi zijn als dan meteen op de release van Yakuza: Like a Dragon deze PS5-versie voor PlayStation 5 bezitters naar de gratis PlayStation Plus games van maart 2021 komt, zoals dat eerder met Control: Ultimate Edition gebeurde.
horizon zero dawnf1580387264

Horizon Zero Dawn

Binnenkort mogen we gaansmullen van het nieuwe avontuur van Aloy in Horizon Forbidden West. Hoewel de komende game nog geen releasedatum heeft ontvangen is het goed mogelijk dat Sony ons alvast lekker gaat maken met de eerste game in de franchise, Horizon Zero Dawn. Eind deze maand is het vier jaar geleden dat we Aloy onder de knoppen kregen en dat maakt het een mooi moment om haar avontuur als gratis PlayStation Plus game terug te laten keren. Misschien zelfs wel in de complete edition, zodat we meteen alle bonussen en content van de game beschikbaar krijgen. Wij verwachten dat Sony ons komende maand weer verrast met een topper en dat zou deze heel goed kunnen zijn.
uncharted lost legacy e3 preview 113452

Uncharted: The Lost Legacy

Sony heeft via de PlayStation Plus games nagenoeg alle Uncharted games al gratis beschikbaar gesteld in het verleden. Er ontbreken slechts een paar games, waaronder de stand alone downloadbare content voor Uncharted 4: A Thief's End, The Lost Legacy. Gezien de opnames van de Uncharted films met Tom Holland lekker gaan op het moment, zou Sony deze kans wel eens aan kunnen grijpen om juist nu deze content gratis te maken.
The Lost Legacy, heeft niet Drake in de hoofdrol, maar laat het podium voor zijn collega-avonturiers. Het avontuur gaat dit keer om Chloe Frazer die op jacht is naar een Indiaas artefact. Het probleem is alleen dat dit in handen is van een handelaar die over lijken gaat.