Fall Guys seizoen 3 brengt ruim 30 kostuums en veel meer

News
maandag, 14 december 2020 om 8:30
fall guysf1652742379
Fall Guys seizoen 3 komt eraan en dat belooft een heleboel toffe nieuwe dingen in de game. Het derde seizoen zal onder andere ruim 30 kostuums en zeven level aan de game toevoegen voor knotsgekke nieuwe wedstrijden! Daarnaast zijn er enkele verrassingen onderweg.
Dat werd bekend door een preview die website IGN had met de game en een trailer van de game. Ontwikkelaar Mediatonic brengt in Fall Guys seizoen 3, genaamd Winter Knockout, weer een aantal toffe nieuwe kostuums naar de game. Zo kun je straks in een waar winterpakje rondlopen, compleet met sjaal en muts, kun je een ijsbeer worden of gewoon als een ijsje door het leven gaan. Die kostuums speel je zoals altijd vrij door kroontjes te verzamelen die je onder andere krijgt als je een wedstrijd wint. En dat kun je binnenkort in zeven nieuwe levels doen, waaronder Tundra Run.
Dit level bevat onder andere een heuvel die beklommen moet worden, waarbij je sneeuwballen moet ontwijken, een berg die je over moet rennen terwijl je door een ventilator tegengehouden wordt, en de nodige andere obstakels. Mediatonic heeft naast de nieuwe levels ook een aantal verrassingen in petto voor ons. Wat die zijn, is natuurlijk nog niet bekendgemaakt, anders zou de verrassing eraf zijn.

Fall Guys seizoen 3 start morgen al!

Fall Guys seizoen 3 is dichterbij dan je denkt. Het nieuwe seizoen van de game start namelijk morgen al. Vanaf dan kunnen we allemaal aan de slag met de nieuwe levels en strijden om de nieuwe kostuums in de game. Mediatonic is intussen druk bezig om nieuwe manieren te bedenken om de game nóg leuker te maken. Zo wordt er gekeken of er mogelijkheden zijn om wedstrijden mogelijk te maken met minder dan 40 spelers.