Update - Skyward Sword HD Joy-Cons nu beschikbaar voor pre-order!

News
maandag, 01 maart 2021 om 16:48
h2x1 nswitch thelegendofzeldaskywardswordhd image1600wf1613631675
Nintendo maakte tijdens de Nintendo Direct uitzending bekend dat The Legend of Zelda: Skyward Sword HD een Nintendo Switch release krijgt. Skyward Sword komt op 16 juli 2021 uit

Update 2 - Weer bij bol.com

De Legend of Zelda Skyward Sword Joy-Con zijn weer beschikbaar bij bol.com. Dit keer kun je ze alleen niet meer achteraf betalen, dus let daar goed op.

Update - Skyward Sword Joy-Cons nu ook te bestellen

Wil je op een speciale manier The Legend of Zelda: Skyward Sword HD spelen op je Nintendo Switch, dan kan je nu de speciale Joy-Cons bestellen die tegelijkertijd met de game worden gelanceerd.

Origineel

Tijdens de Nintendo Direct uitzending maakte Nintendo bekend dat Skyward Sword een HD remake krijgt voor de Nintendo Switch. De release is ook al bekend: 16 juli 2021. Het Wii-avontuur uit 2011 wordt daarbij volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch, waarbij het nu ook mogelijk is om met knoppen te spelen, maar nog je kunt ook aan de slag met de bewegingssensoren in de Joy Cons.
Als je ervoor kiest om met de Joy Cons te spelen worden die je zwaard en je schild, zoals dat ook met de Wiimotes destijds werkte. Door met de controllers te zwaaien val je aan of weer je af. Mocht je andere wapens zoals een pijlk en boog gebruiken, dan kun je ook aan de slag met de bewegingsbesturing.
Check hieronder de release trailer van de game:

Skyward Sword HD release nu te pre orderen in de eShop, later speciale controllers te koop

Na de remake van de Wii U game Super Mario 3D World die met de nieuwe Bowser's Fury add-on kwam, is dit Nintendo's nieuwe remakeproject. Of er ook nieuwe content naar de game komt, is niet bekend.
Skyward Sword HD is nog even weg, maar kan wel al gepre ordered worden in de Nintendo eShop. De game kost 59,99 euro en is voor zover bekend alleen nog digitaal te bestellen. Bij de release komt er wel een speciale set Joy Cons beschikbaar die in de winkels te koop zullen zijn. Deze set is gelimiteerd en is voorzien van een Zelda thema.