Nintendo heeft nog meer plannen voor Switch Online

News
vrijdag, 05 november 2021 om 18:00
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Onlangs is het mogelijk geworden om als Nintendo Switch gebruiker je te abonneren op een extra uitbreiding voor Switch Online, waardoor je N64 en SEGA Mega Drive games kan spelen. Nintendo heeft laten weten meer plannen te hebben voor de service.
Ondanks de kritiek die Nintendo heeft gekregen op de Nintendo Online uitbreiding heeft de service toch 32 miljoen abonnees weten te behalen. Nintendo heeft gezegd dat de service zeker nog niet af is en er meer aan zal worden toegevoegd en verbeterd.

Komen Game Boy games naar de Nintendo Switch?

Toen werd aangekondigd dat de mogelijkheid er zou komen om oude Nintendo 64 games op de Switch te kunnen spelen, waren fans verbaasd dat Game Boy games niet werden aangekondigd. Dit terwijl er al wel geruchten rond gingen dat deze ook op de Switch te spelen zullen zijn.
In plaats daarvan zijn alleen de N64 en Sega Mega Drive games te spelen. Dit zou kunnen komen, omdat Nintendo dacht dat deze games eerder ervoor zouden zorgen dat mensen de service aan zouden schaffen.
Sommigen beweren nog steeds dat de Game Boy games ook naar de Switch zouden komen. De uitspraken van Nintendo versterken dit, terwijl het bedrijf niet specifiek heeft laten weten wat de uitbreidingen dan gaan inhouden.
De release van Nintendo Switch Online en de games ging niet bepaald van een leien dakje. Spelers deelden online beelden van hoe de games werken op de Switch en de beelden zien er niet goed uit. Nintendo zal ook verder werken aan het oplossen van deze problemen.

Populair Nieuws