Nintendo Switch Online uitbreiding zorgt voor problemen

News
dinsdag, 26 oktober 2021 om 17:00
De Nintendo Switch Online uitbreiding is deze week uitgekomen. Gamers die de uitbreiding hebben aangeschaft zeggen nu problemen te hebben met de uitbreiding. Zo zouden Nintendo 64 games bijvoorbeeld lag hebben. Spelers delen hun ervaringen op Twitter.
De Nintendo Switch Online uitbreiding is gelanceerd. De uitbreiding zorgt ervoor dat je online kan gamen op de Nintendo Switch, maar het is ook mogelijk om Nintendo 64 en SEGA Genesis games te spelen dankzij een extra uitbreiding. Nu melden spelers dat het spelen van de klassieke games alleen niet werkt zoals het zou horen.

Problemen met de games

Spelers melden dat de games last hebben van lag. Ook zouden er problemen zijn met geluid dat op het verkeerde moment afspeelt en problemen met de framerate. Sommige controls zijn zelf verwisseld. Zo zouden de A en B knop van plaats zijn gewisseld in een paar games.
Dat er problemen zijn is niet vreemd. Het is een gloednieuwe service en wanneer het openbaar wordt gelanceerd kunnen er kinderziektes zijn. Maar de problemen die spelers nu hebben zijn wel erg groot.
Dat er roblemen zijn met de games is slecht nieuws voor Nintendo. Er was namelijk al daarvoor veel kritiek op de uitbreiding. Spelers zouden de uitbreiding namelijk te duur vinden. Spelers die de uitbreiding ondanks de kritiek dus wel gekocht hebben, krijgen games die niet goed werken.
Het is dus afwachten totdat Nintendo met een oplossing komt voor het probleem. De service is namelijk een abonnement, dus hoe langer er problemen zijn hoe meer mensen beslissen het abonnement niet te verlengen of überhaupt niet af te sluiten.