Plan Game Boy games naar Switch Online nog niet van de baan

News
dinsdag, 28 september 2021 om 13:30
pexels kevin williams 5801558f1631870606
Game Boy games zouden volgens journalist Tom Philips nog steeds naar Switch Online komen. Dit zegt hij in een tweet.
Tom Philips brengt dit naar buiten, omdat er na de aankondigingen van Nintendo tijdens Nintendo Direct vorige week veel twijfel is ontstaan over de waarheid van het gerucht dat de Game Boy games naar Switch Online zouden komen. Vorige week maakte Nintendo namelijk bekend dat de games van de Nintendo 64 en de SEGA Mega Drive games wel naar Switch Online zouden komen.

Game Boy games niet aangekondigd

Mensen die geloven in de geruchten rond de Game Boy games hadden wel verwacht dat deze games ook tijdens de Nintendo Direct zouden worden aangekondigd. Volgens Tom Philips betekent het ontbreken van een aankondiging niet dat de Game Boy games niet meer naar de Switch zullen gaan komen. Het gaat volgens hem nog steeds gebeuren. De reden dat de Game Boy games niet zijn aangekondigd tijdens het Nintendo Direct evenement zou volgens hem zijn, omdat er meer interesse zou zijn voor de andere twee aankondigingen.
Philips heeft na zijn tweet nog een andere tweet geplaatst waarin hij zegt dat hij niet weet of de GameBoy games te spelen zijn met het duurste abonnement of dat het goedkoper zal zijn om de games te kunnen spelen. De eerder genoemde Nintendo 64- en Mega Drive games maken namelijk deel uit van een duurder abonnement dat nog moet verschijnen.
Check hieronder zelf de tweet van Phillips.