Eerste probleem al gevonden in Call of Duty Vanguard

News
vrijdag, 05 november 2021 om 17:30
call of duty vanguard headerf1635931238
Call of Duty Vanguard is net uit en nu zijn er al meldingen van spelers die tegen een probleem aanlopen. Spelers melden op Reddit dat het niet mogelijk is om camo's voor wapens te krijgen, omdat de challenges niet werken.
Call of Duty Vanguard is pas net gelanceerd, dus is het niet vreemd dat spelers tegen een aantal bugs aan kunnen lopen. Sommige spelers melden dat wanneer ze challenges doen om wapen camo's te krijgen en de spelers de challenge gehaald heeft, dat ze vervolgens de camo niet ontvangen. Erg vervelend, want eigenlijk doe je de challenge dan voor niets.

CoD Vanguard probleem niet nieuw

Het probleem waar spelers tegenaan lopen hebben we al in een eerdere Call of Duty game gezien, namelijk Call of Duty Modern Warfare. Hoewel de ontwikkelaar nog geen reactie heeft gegeven op de glitch, komt er waarschijnlijk binnenkort wel een oplossing voor, zeker als veel spelers er last van blijken te hebben.
Het is niet vreemd voor een game die net is uitgekomen dat er problemen blijken te zijn. Hier houden makers van games ook rekening mee. Het zal vast niet de enige glitch zijn die gevonden wordt en binnenkort zal er wel een patch verschijnen.
Er kan een hotfix voor het probleem komen, maar een oplossing kan ook worden toegevoegd samen met een geplande update op 17 november. In deze update wordt er een nieuwe map toegevoegd aan de game.