Fans niet blij met prijs Nintendo Switch Online uitbreiding

News
maandag, 18 oktober 2021 om 13:30
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Een hoop Nintendo Switch gamers waren blij toen duidelijk werd dat spellen van de Nintendo 64 en SEGA Genesis games naar de Switch zouden komen. De blijdschap hierom is wel een beetje voorbij, want spelers vinden de uitbreiding om deze games te kunnen spelen wel erg duur. De teleurstelling om de prijs is te zien aan de hoeveelheid dislikes op de nieuwe trailer.
Nintendo heeft een trailer naar buiten gebracht voor de Nintendo Switch Online uitbreiding en een extra uitbreidingspakket. De trailer ontvangt erg veel dislikes. Op het moment van schrijven heeft de video er 56.000, tegenover slechts 15.000 likes.
Wat Nintendo toevoegt met de klassieke gamesis niet het probleem. De uitbreiding heeft juist veel fans. Het probleem zijn de kosten voor een abonnement. Het is momenteel al mogelijk om een abonnement aan te schaffen voor Nintendo Switch Online. Hierdoor kan je dan online games spelen op de Switch, maar je hebt een extra uitbreiding nodig voor het spelen van de Nintendo 64 en SEGA Genesis games. Deze uitbreiding komt nog bovenop het normale abonnement.

Te hoge kosten voor Switch Online uitbreiding

Nintendo geeft je twee mogelijkheden. Een abonnement voor alleen Switch Online voor 19,99 euro per jaar of een abonnement voor Switch Online en de uitbreiding van de oude games er bovenop voor 39,99 euro per jaar. Fans hadden wel verwacht dat het geld zou gaan kosten, maar de prijs van de uitbreiding blijkt een stuk hoger te liggen dan de spelers eigenlijk hadden verwacht.
De fans hebben duidelijk laten merken dat ze niet blij zijn met de beslissing van Nintendo om het zo duur te maken. Of Nintendo er dan ook echt wat aan zal verandering is nog maar de vraag.

Populair Nieuws

Laatste Reacties