Update - Marvel’s Spider-Man 2 details komen bij groot panel

News
vrijdag, 07 juli 2023 om 13:00
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Sinds kort weten we eindelijk de releasedatum van Marvel’s Spider-Man 2. Het duurt eigenlijk niet lang meer voor de game in de winkel ligt, dus uitgebreide marketing voor de nieuwe titel zal ook redelijk snel beginnen. Het duurt bijvoorbeeld niet lang meer voor we weer nieuwe informatie krijgen.

Update - Groot Spider-Man 2 panel tijdens Comic Con!

Insomniac Games heeft onthuld wat we van Marvel's Spider-Man 2 kunnen verwachten op San Diego Comic Con. De ontwikkelaar heeft onthuld dat er op 20 juli een heel panel gehouden wordt rondom de game. Het heet "Symbiotic Relationships" en wordt gehouden in Hall H, een ruimte die op Comic Con wordt gebruikt voor de allergrootste panels. Er zijn zowel ontwikkelaars als acteurs uit de game aanwezig.
Oorspronkelijk bericht:
Sony komt niet meer naar E3, maar gelukkig zoekt de PlayStation-maker nog wel op andere manieren de publiciteit op. Tijdens Summer Game Fest werd bijvoorbeeld de releasedatum van Marvel’s Spider-Man 2 onthuld. Nu heeft Marvel onthuld dat de game ook voorbijkomt tijdens San Diego Comic Con.
SDCC is mogelijk de grootste conventie voor stripboeken en andere pop culture. Marvel kan dan ook niet ontbreken en heeft bekendgemaakt wat voor panels het zoal naar de conventie brengt. Die lijken niet echt in te gaan op games, maar Marvel belooft wel dat zowel Marvel’s Spider-Man 2 als Marvel Snap aan bod komen tijdens het evenement.
Wat er precies getoond wordt en waar het te zien zal zijn is niet bekend. San Diego Comic Con is van 20 tot en met 23 juli, dus fans hoeven niet al te lang te wachten om meer te zien van de game. Volgens Spider-Man acteur Yuri Lowenthal is er overigens nog genoeg dat niet is getoond, in tegenstelling tot wat sommige fans leken te denken na de gameplay-onthulling in de PlayStation Showcase.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Eerder dit jaar beweerde een stemacteur voor Marvel’s Spider-Man 2 dat de game in september uit zou komen. Hij zat er niet ver naast, mar fans moeten toch ietsje langer wachten. De game verschijnt namelijk op 20 oktober, in eerste instantie exclusief voor PS5.
Dit bericht is bijgewerkt op 7 juli 2023.

Populair Nieuws