Marvel's Spider-Man 2 gameplay blaast fans weg met Kraven The Hunter

News
donderdag, 25 mei 2023 om 9:30
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Tijdens de PlayStation Showcase gisteravond is een gloednieuwe Marvel's Spider-Man 2 gameplay trailer uit de doeken gedaan. De trailer van dik tien minuten laat flink wat gameplay zien, waarbij duidelijk wordt dat er meerdere speelbare personages in het vervolg op de 2018-game zitten. Ook komt grote schurk Kraven the Hunter langs in de trailer.
Insomniac Games heeft flink wat nieuwe beelden van Marvel's Spider-Man 2 uit de doeken gedaan. De nieuwe open-world game met Spidey in de hoofdrol staat gepland voor dit najaar en volgens de ontwikkelingsstudio is het team nog steeds op schema om de releaseperiode te halen. Een specifieke datum waarop de game verschijnt is nog niet bekendgemaakt.
Wel zijn veel meer geheimen onthuld rondom de krachten van Peter Parker in het tweede deel. Die heeft namelijk het bekende Black Suit aan in de nieuwe Spider-Man 2 gameplaybeelden en daar komen tal van nieuwe krachten bij kijken. Het pakt lijkt de geliefde Spider-Man al een stuk agressiever te maken en dat wijst zich ook uit in de gameplay.
Bekijk de beelden hieronder zelf.

Marvel's Spider-Man 2 gameplay schotelt Miles voor

Toch is het nieuwe pak van Peter Parker niet de enige manier waarop de gameplay wijzigt. Ook zien we namelijk dat het mogelijk is om te wisselen tussen de verschillende Spider-Men. Zo kun je ook spelen als Miles Morales die zijn eigen krachtenset heeft.
Het is allemaal nodig om een nieuwe bedreiging af te weren. Niemand minder dan gevreesde jager Kraven the Hunter is de schurk in het nieuwe deel. Via de trailer wordt duidelijk dat hij New York kiest als zijn nieuwe hunting grounds en het gemunt heeft op de verschillende helden en schurken die daarin te vinden zijn.
Marvel's Spider-Man 2 verschijnt dit najaar op PlayStation 5.

Populair Nieuws