Scoor hier lekker goedkoop een Switch!

News
vrijdag, 07 juli 2023 om 13:30
De Nintendo Switch is ruim zes jaar na lancering nog steeds een gewilde console. Hij heeft ook het voordeel dat hij niet bijzonder duur is. Nu kun je wel erg goedkoop aan een Switch komen.
Vergeleken met de concurrentie zijn Nintendo-consoles vaak wat goedkoper. Alleen de Xbox Series S zit op een vergelijkbare prijs, maar dat is dan ook een budgetconsole. Bovendien kun je de Switch nog goedkoper krijgen dan de Series S, dankzij de Switch Lite, die nu ook nog eens is afgeprijsd.

Scoor een Switch Lite met korting!

De Nintendo Switch Lite kost normaal gesproken namelijk rond de 220 euro, ongeveer honderd euro minder dan de introductieprijs van de standaard Switch. Maar nu kun je de Switch Lite nog goedkoper krijgen. Hij gaat nu op verschillende plekken voor maar 200 euro over de toonbank.
Het fraaie van de Switch Lite is dat je niet inlevert op de performance van de console. Deze versie van de Switch is kleiner en goedkoper, maar onder de kap hetzelfde als de standaard Switch. Nadeel is wel dat je de controllers niet los kan maken, niet op tv kan spelen en geen optie hebt voor een OLED-scherm. Maar niet iedereen heeft die wensen, dus als je budget wat kleiner is, is de Switch Lite een goede keuze.

Ook de PS5 heeft veel korting

Mocht je op zoek zijn naar een wat krachtigere console, dan kun je nu ook de PS5 met dikke korting scoren. Vorig jaar kreeg de console nog een prijsverhoging, maar nu kun je de editie met disc drive bij verschillende winkels voor het eerst voor minder dan 500 euro bemachtigen.