Marvel's Spider-Man 2 releasedatum eindelijk bekendgemaakt

News
donderdag, 08 juni 2023 om 22:20
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Fans zaten er een lange tijd op te wachten en gingen ook al de nodige geruchten, maar daar is nu eindelijk een einde aan gekomen. Insomniac Games heeft tijdens Summer Game Fest namelijk eindelijk de Marvel's Spider-Man 2 releasedatum bekendgemaakt.
In mei organiseerde Sony eindelijk weer een PlayStation Showcase, na een afwezigheid van de persconferentie voor maar liefst anderhalf jaar. Tijdens de show was er uitgebreid tijd voor Marvel's Spider-Man 2, de aankomende game van Insomniac Games. Zo werd er voor de eerste keer gameplay getoond en nog veel ook. Opvallend genoeg was er alleen geen releasedatum te bekennen voor Marvel's Spider-Man 2.
Maar daar is nu eindelijk duidelijkheid over gekomen. Sony en Insomniac Games hebben namelijk iets langer gewacht om de release te onthullen. Tijdens Summer Game Fest is namelijk onthuld dat de game zal uitkomen op 20 oktober. De game komt dus iets later uit dan stemacteur Tony Todd eerder had gezegd. Daarnaast heeft de ontwikkelaar ook nog meer gameplay getoond tijdens de showcase van Geoff Keighley.

Collector's Edition van Marvel's Spider-Man 2

Daar blijft het niet bij, want Sony heeft nu ook de Collector's Edition van Marvel's Spider-Man 2 uit de doeken gedaan. Bij de meest uitgebreide versie van de game krijgen spelers een 19-inch grote statue, waarbij Peter Parker en Miles Morales het opnemen tegen Venom, de grote villain uit de game. Ook zitten er exclusieve skins in de Collector's Edition en een steelbox.
In Nederland is de Collector's Edition van Marvel's Spider-Man 2 te pre-orderen in de PlayStation Direct Store vanaf 16 juni. De editie heeft een prijskaartje van 249,99 euro.

Populair Nieuws