PlayStation geeft voorproefje Marvel’s Spider-Man 2

News
maandag, 26 juni 2023 om 13:30
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Komend najaar kunnen Spider-Man fans eindelijk de avonturen van Insomniacs Peter Parker en Miles Morales voortzetten. Wie Marvel’s Spider-Man 2 graag wil spelen moet dus nog even geduld hebben. Maar er is nu alvast een voorproefje van de nieuwe PlayStation 5-game beschikbaar.
Na een lange radiostilte hebben we deze maand eindelijk de nodige gameplay van Marvel’s Spider-Man 2 gezien. De game ziet er weer goed uit, maar helaas gaan er nog maanden overheen voor we hem kunnen spelen. Maar wie wil kan nu alvast een beetje in de stemming komen.
Het hoofdthema van de game is namelijk nu te beluisteren op Spotify. Het nummer werd beschikbaar gemaakt nadat het afgelopen weekend te horen was tijdens een game-concert georganiseerd door Geoff Keighley. De versie op Spotify is een studio-opname van hetzelfde stuk.
Het thema zal in eerste instantie bekend klinken, aangezien de bestaande motieven van Peter Parker en Miles Morales erin verwerkt zijn. Maar aangezien beide helden in Spider-Man 2 speelbaar zijn worden de beide thema’s wat met elkaar verweven. Ook de negatieve invloed van het symbiote waar de Spider-Men mee in aanraking komen is duidelijk te horen.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Het hoofdthema is natuurlijk maar een kleine tease voor de game. Vanaf 20 oktober kun je daadwerkelijk aan de gang met Marvel’s Spider-Man 2. Dan komen we er natuurlijk ook achter wat componist John Paesano nog meer heeft geschreven voor de game.