Nieuwe Switch bundel valt in Nederland wat tegen

News
maandag, 06 maart 2023 om 17:30
Het is de afgelopen weken een vrij slecht bewaard geheim dat er een Switch-bundel komt om MAR10-dag te vieren. Die bundel is nu officieel onthuld, ook voor Nederland. Maar vergeleken met eerder gelekte informatie valt hij een klein beetje tegen.
Het is bijna 10 maart, ook wel bekend als MAR10-dag. Dat viert Nintendo dit jaar met onder andere een nieuwe Nintendo Direct rondom de Mario-film en een Switch-bundel met een Mario-game. In Noord-Amerika kunnen klanten kiezen welke game dat is, maar in Europa (en dus Nederland) is dat niet het geval.
Amerikaanse klanten die deze bundel kopen hebben de keuze uit Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe en Super Mario Bros. U Deluxe. Maar in Europa krijg je een downloadcode voor Mario Odyssey en daar moet je genoegen mee nemen. Odyssey is natuurlijk verre van een slechte game om genoegen mee te moeten nemen, maar het is wel apart dat de optie om een andere game te kiezen hier niet bestaat.

Wat zit er in de Mario Switch bundel?

Naast Mario Odyssey vind je in de nieuwe bundel een Nintendo Switch met aan beide kanten rode Joy-Cons. Deze Switch is het model uit 2019, dat een betere batterij heeft dan de originele Switch. Het is geen OLED-model, dus voor de enthousiasteling is het misschien niet de beste keuze, al is het een budgetvriendelijke optie om een Switch met een topgame te scoren.
Naast de Switch en de game vind je in deze bundel ook stickers voor de Mario-film. Dat zal voor de meeste mensen geen reden zijn om de bundel te kopen, maar het is een leuke bonus. De film verschijnt overigens op 6 april.

Populair Nieuws

Laatste Reacties