‘Tears of the Kingdom Switch OLED lijkt echt’

News
donderdag, 09 februari 2023 om 15:30
tears of the kingdom 3f1663165744
Voor een aantal grote game releases heeft Nintendo de laatste tijd speciale uitgaves van de Nintendo Switch OLED uitgebracht. Voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is zo’n speciale Switch niet aangekondigd, maar er is er wel één gelekt. De kans dat die echt is lijkt nu zeer aanwezig.
Er wil nog wel eens hardware uitlekken, maar het is dan niet altijd makkelijk om te bepalen of die hardware echt is. De foto’s zijn vaak wazig, of belangrijke details zijn maar heel klein te zien. Zodoende was de echtheid van de Tears of the Kingdom Switch OLED die in december uitlekte nogal twijfelachtig.
Maar dankzij de recente Nintendo Direct is er nu weer wat meer te zien geweest van Tears of the Kingdom. Met name dankzij de Collector’s Edition van de game durft een Reddit-gebruiker nu aan te nemen dat de gelekte Switch echt is. De gebruiker plaatste een afbeelding met vergelijkingen online.
De Collector’s Edition van Tears of the Kingdom toont verschillende iconen en patronen die ook te zien zijn op de gelekte Switch. Daarbij is het belangrijk om te noemen dat de Collector’s Edition het eerste officieel onthulde product is waarop die icoontjes te zien waren. Dat betekent dat degene die de Tears of the Kingdom Switch lekte niet zomaar wat uit bestaand marketingmateriaal kon plukken om een overtuigende special edition console te maken.

Komt er een Tears of the Kingdom Switch OLED?

Het lijkt dus aannemelijk dat de gelekte Switch OLED echt is. Een andere mogelijkheid is dat degene die hem lekte toegang had tot informatie die het reguliere publiek op dat moment niet had en daarop een eigen ontwerp baseerde. Een korrel zout is nog steeds op zijn plaats, maar als er een Tears of the Kingdom Switch wordt onthuld is het nu wat waarschijnlijker dat hij er uitziet als het gelekte model.

Populair Nieuws