'Zelda Tears of the Kingdom Switch OLED release is gelekt'

News
woensdag, 15 februari 2023 om 14:45
zelda tears of the kingdom luchtf1676465938
De geruchten over een speciaal Switch OLED model rondom Zelda: Tears of the Kingdom gaan al langer rond. Een officiële aankondiging is er nog niet, maar nieuwe informatie geeft aan dat het wachten niet lang meer duurt!
De gelekte mogelijke releasedatum gelekt voor het verwachte Tears of the Kingdom model van de OLED Switch volgt daags na het openen van de pre-orders voor de game zelf. In de recente Nintendo Direct werden naast een nieuwe trailer voor de game ook een nieuwe Link Amiibo en de collectors editie voor Tears of the Kingdom uit de doeken gedaan.
Maar daar lijkt de lijst met collectibles niet te eindigen, want een nieuw productnummer (SKU) uit de back-end systemen van Gamestop geeft aan dat de pre-orders voor de speciale Zelda editie van de Switch OLED op 10 maart open zullen gaan. Dat betekent de reveal van de Zelda gethematiseerde console al ergens tussen nu en 10 maart plaatsvindt.

Zelda Tears of the Kingdom Switch OLED geruchten gaan al langer rond

De informatie moet wel met een korreltje zout genomen worden. Releasedata in systemen van retailers zijn achteraf niet altijd betrouwbaar gebleken. De geruchten over een speciale Zelda OLED Switch doen echter al een paar maanden de rondte, dus een aankomende release lijkt ondertussen wel aannemelijk. Een ding is wel zeker en dat is dat Zelda: Tears of the Kingdom op 12 mei 2023 voor de Nintendo Switch uitkomt.