Foto’s gelekt van nieuwe Switch bundel

News
vrijdag, 03 maart 2023 om 11:30
20211005 switcholed8f1633465772
Onlangs werd beweerd dat er een nieuwe Switch-bundel aankomt. Dat lijkt nu weer een stukje waarschijnlijker. Er zijn namelijk foto’s van de bundel gelekt.
Over ongeveer een maand verschijnt de Mario-film. Ter gelegenheid daarvan zou Nintendo met een nieuwe Switch-bundel komen. Die zou volgens geruchten niet tegelijk met de film komen, maar al op 10 maart, ook bekend als MAR10-dag. De film verschijnt pas begin april.
Van die bundel zijn nu foto’s gelekt, die wat extra details geven. In eerste instantie werd beweerd dat de bundel naast een Switch ook een download code voor Super Mario Odyssey en een “bonus” rondom de Mario-film. Die bonus blijkt nu een stickervel te zijn.
Interessanter is dat de game die je krijgt niet per se Mario Odyssey is. Je kunt namelijk kiezen uit één van drie verschillende games. Naast Odyssey zijn de opties Mario Kart 8 Deluxe en Super Mario Bros. U Deluxe.

Komt deze Mario Switch bundel ook naar Nederland?

De gelekte foto’s tonen een Switch-doos met een Amerikaanse ESRB-leeftijdsclassificering. Er is nog geen bewijs dat deze bundel ook in Nederland verschijnt, maar het is niet bijzonder gebruikelijk dat een Switch bundel maar in één regio verschijnt. In ieder geval merken we het snel genoeg, want 10 maart, de dag waarop de de bundel naar verluidt uitkomt, is niet heel ver weg.