‘Nieuwe Google Pixel smartphone getoond in video’

News
maandag, 24 april 2023 om 12:30
google pixel 7 pixel 7 prof1664451224
Het is een beetje een open geheim dat Google werkt aan een nieuwe Pixel smartphone. Dat is bovendien niet zomaar een opvolger van de Google Pixel 7, maar een foldable telefoon. Er zijn nu beelden van de telefoon in actie uitgelekt.
De Google Pixel Fold wordt naar verluidt redelijk snel onthuld. Maar wie wil weten hoe hij eruit ziet kan nu alvast een kijkje nemen. Er is namelijk een video waarin een werkende versie van de telefoon te zien is.
Uit de video zelf is eigenlijk niet goed op te maken dat het een Google Pixel telefoon en niet een willekeurige andere foldable is. Maar de video is afkomstig van de doorgaans zeer betrouwbare Kuba Wojciechowski. Volgens Wojciechowski zelf is de video meer dan een maand oud, zo laat hij weten aan The Verge.

Wanneer wordt de Google Pixel Fold onthuld?

Het zal snel genoeg blijken of deze leak klopt, want naar verwachting gaat Google de Pixel Fold snel onthullen. In mei staat er een Google I/O evenement op het programma. De smartphone verschijnt vervolgens in juni, zo wordt beweerd.
Op het moment is Samsung nogal dominant als het om opvouwbare smartphones gaat. Maar daar komt steeds meer verandering in, met onder andere dus de Pixel Fold en nieuwe foldables van Oppo. Ook Apple zou bezig zijn om foldables te ontwikkelen, maar het kan nog even duren voordat er één verschijnt.

Populair Nieuws