Jupiter’s Legacy seizoen 2 officieel geannuleerd door Netflix

  Alhoewel de serie voor een lange tijd in de top 10 best bekeken Netflix series stond, is het definitief dat Jupiter’s Legacy seizoen 2 er niet meer aankomt. Dit komt doordat de castleden ontheven zijn van de serie, waardoor de stekker er vrijwel uit is gehaald voor een nieuw seizoen.

  Netflix

  In een officiële verklaring van Mark Millar, de maker van de Jupiter’s Legacy comics, vertelt hij dat hij trots is op wat het team heeft gedaan en gecreëerd voor de Netflix serie. Hierbij zegt Mark dat hij en de makers van de serie een moeilijke beslissing hebben gemaakt om de cast van de serie te ontbinden. Toch zegt hij wel dat zij nog steeds doorgaan met het ontwikkelen van alle werelden binnen het Jupiter’s Legacy universum. Als laatste zegt Mark Millar dat hij er zeker van is dat ze later terugkomen, waar hij de kijkers, de cast en de crew bedankt.

  Jupiter’s Legacy deed het voor een tijd aardig goed op de streamingdienst. Zo stond de serie een lange tijd in het rijtje van de populairste series van dit moment net na de première. Toch lijkt het erop dat Netflix de kijkcijfers vindt tegenvallen, waardoor de cast is ontbonden van de serie en hier dus niet voor hoeven terug te komen. Hiermee is een Jupiter’s Legacy seizoen 2 zeer onwaarschijnlijk.

  Andere Jupiter's Legacy projecten op Netflix

  Alhoewel de originele Jupiter’s Legacy serie geëindigd is, gaat Mark Millar binnenkort een nieuwe comic uitbrengen genaamd Jupiter’s Legacy: Requiem, dat verder borduurt op het eerste seizoen op Netflix. Ook geeft Mark Millar aan dat er een Supercrooks anime serie aankomt op Netflix, dat later dit jaar uitkomt en een verfilming van Millar’s comic The Magic Order.

  Hoewel de originele serie nu stopt, krijgen we dus nog genoeg content van de Jupiter’s Legacy-universum waarmee we ons een tijd kunnen vermaken!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.