Update - PS5 en Xbox Series X versie Star Wars Jedi: Fallen Order gelanceerd

  Het is mogelijk dat de game Star Wars Jedi: Fallen Order vrijdag als verrassingsrelease uitkomt voor PS5 en Xbox Series X. Mensen die de game al hebben voor de PS4 of Xbox One zouden vanaf dat moment ook een gratis upgrade kunnen krijgen voor de next-gen consoles.

  Update - Next-gen versie Star Wars Jedi: Fallen Order gearriveerd

  Er zat zeker een kern van waarheid in de geruchten die eerder deze week zijn opgedoken. Star Wars Jedi: Fallen Order is namelijk opgedoken op de PlayStation Store op de PlayStation 5 en in de Xbox Store op de Xbox Series X en S. Dat betekent dat je vanaf nu de next-gen versie van de action adventure kan spelen!

  Wat er precies allemaal anders is in de PS5 en Xbox Series versie van de game is niet bekend, omdat EA en Respawn Entertainment er nog geen officiële aankondiging over hebben gedaan.

  Origineel bericht

  Volgens de website TheGamer is de kans groot dat Star Wars Jedi: Fallen Order op vrijdag 11 juni al uitkomt voor op de PlayStation 5. Dit is vernomen van een anonieme bron die in een gamewinkel in het Verenigd Koninkrijk werkt. Game-winkels in Engeland zouden fysieke exemplaren hebben gekregen van de PS5 versie van de game, waarbij gezegd is dat de bekendmaking van de PS5 release van de game komende vrijdag 11 juni plaatsvindt en dat de game ook op die dag al uitkomt. Hetzelfde zou logischerwijs gelden voor de Xbox Series X-versie, al zijn daar geen exemplaren van gezien.

  Of dit gerucht klopt, zullen we aankomende vrijdag merken. Wel is er al eerder dit jaar bekendgemaakt dat deze Star Wars-game ook een release krijgt op zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X/S. Met de release op deze consoles krijgt Fallen Order een ware next-gen upgrade met betere graphics. Als je de game al hebt voor de PS4 of Xbox One, dan krijg je er een gratis upgrade bij voor de PS5. De fysieke release in onder andere het Verenigd Koninkrijk is dus vooral bedoeld voor mensen die de game nog niet hebben.

  Star Wars Jedi: Fallen Order belooft wonderlijk avontuur

  Star Wars Jedi: Fallen Order kwam oorspronkelijk uit in 2019 maar heeft tot dusver geen next-gen upgrade gehad, waar aankomende vrijdag dus misschien verandering in komt. Het is een singleplayer game die afspeelt na Revenge of the Sith. Je speelt als de Jedi Cal Kestis, die uit de handen van het Galactic Empire moet blijven maar ondertussen ook nieuwe en bekende werelden bezoekt in dit universum.

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.