Netflix toont Cowboy Bebop teaser: de nieuwste Shadow and Bone

  Tijdens Netflix Geeked Week, een week gefocust op de nieuwste fantasie/sci-fi series en films waar de streamingdienst aan werkt, heeft Netflix de eerste Cowboy Bebop teaser uitgebracht. Deze nieuwste serie staat gepland zo groot als Shadow and Bone te worden, met één groot sci-fi gehalte.

  De nieuwste Netflix serie Cowboy Bebop, dat origineel afkomstig is van de gelijknamige anime, vindt plaats in 2071 waar je een crew volgt in hun ruimteschip genaamd de Bebop en de meest gevaarlijke avonturen beleven. De anime haalt inspiratie uit sci-fi, westerse en noir films. Netflix heeft een flinke enthousiasme in deze anime, die nu in de vorm van een live-action serie naar de streamingdienst terugkeert.

  In een nieuwe teaser die recentelijk werd vrijgegeven door Netflix krijgen we een eerste kijkje van de serie Cowboy Bebop, waar we de cast voor het scherm zien zitten en dansen op de iconische muziek van de originele anime. In de teaser kunnen we castleden zien verschijnen zoals John Cho, Daniella Pineda en Mustafa Shakir, die de hoofdrollen gaan vervullen in de nieuwste sci-fi live-action serie. Ook is er tijdens de teaser aangekondigd dat de componist van de anime Yoko Kanno terugkeert voor Cowboy Bebop op Netflix om de muziek te componeren.

  Bekijk hieronder de eerste teaser van Cowboy Bebop:

  Wordt Netflix Cowboy Bebop serie nieuwste Shadow and Bone?

  Met een cast die sterk lijkt op de karakters uit de originele anime, de enorme productie van de serie en een geweldige componist lijkt het erop dat het een uitbundige serie wordt, die Shadow and Bone snel achterna gaat volgen en een groot universum gaat bieden. Het filmen van het eerste seizoen van de serie was afgerond in maart 2021. De release van Cowboy Bebop staat gepland voor herfst 2021.

  Ben jij enthousiast voor de nieuwste Netflix serie? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.