Nieuw op Netflix deze week: Ruimtefilm Stowaway

News
dinsdag, 20 april 2021 om 12:30
stowawayf1618904847
Netflix is van plan deze week een aantal nieuwe dingen uit te brengen. Eén van deze nieuwe dingen is de nieuwste Netflix ruimtefilm Stowaway. Waar gaat deze film nu precies over?
Netflix is deze week van plan grote dingen uit te brengen zoals de nieuwste fantasieserie Shadow and Bone, dat gebaseerd is op de beroemde, gelijknamige boeken van Leigh Bardugo. Ook zijn dingen nu te bekijken zoals The Circle US seizoen 2 en de nieuwste serie Why Are You Like This. Maar hiernaast komt de Sci-Fi ruimtefilm Stowaway ook deze week uit, met een hele mooie cast en een indrukwekkend verhaal.

Hier gaat Netflix ruimtefilm Stowaway over

In Stowaway is een team van drie personen op een spannende missie naar Mars. Wanneer zij al een tijdje op weg zijn naar Mars, ontdekken zij dat er een ongevraagde passagier in het ruimteschip zit, die het leven van iedereen hier in gevaar brengt. Wanneer zij al te ver weg van aarde zijn en hun materialen aan boord sterk verminderen, staan zij voor een onmogelijke keuze, waar de medische onderzoeker van het team de enige is die nog tegenspraak geeft.
Bekijk de trailer van Netflix’ Stowaway hieronder:
De cast van de nieuwste Netflix film Stowaway bestaat uit Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim en Shamier Anderson. De film is geregisseerd door Joe Penna en geschreven door hem en Ryan Morrison.
De film is vanaf donderdag 22 april te zien op Netflix. Een leuke, maar ook spannende film om naar uit te kijken!

Populair Nieuws