Netflix dropt gloednieuwe trailer Undercover-film Ferry

News
maandag, 19 april 2021 om 11:30
ferrytrailerf1618822396
Goed nieuws voor alle fans van de Netflix-serie Undercover! Netflix heeft zojuist een gloednieuwe trailer voor de prequel Ferry gedropt. In de trailer horen we de drugsbaas uit Undercover een verhaaltje vertellen over de film. Met de officiële trailer maakt Netflix de fans warm voor de film.
Netflix begint de trailer voor Ferry gelijk goed. De trailer opent met een conversatie tussen Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, en het gloednieuwe personage Ralph Brink, gespeeld door Huub Stapel. Na de conversatie is een bloedstollende overval te zien, afgewisseld door beelden in een ziekenhuis en de welbekende onderduikcamping in België. De film krijgt naast een ijzersterk verhaal en bekende karakters ook een aantal nieuwe karakters. We krijgen voor het eerst de zus van Ferry te zien, waar hij al jaren geen contact mee heeft gehad en Ralph Brink maakt een vertoning om Ferry op pad naar Brabant te sturen.
Hieronder kun je de nieuwste trailer alvast bekijken!
Het verhaal van de film speelt zich af in het jaar 2006. De kijker wordt meegenomen naar de tijd waar de meedogenloze Ferry Bouman werkzaam is voor hasjbaron Ralph Brink. Op een dag worden Ferry en zijn bende bruut overvallen. De zoon van Ralph wordt onder vuur genomen en raakt in levensgevaar. Na een goede speurtocht komt de bende uit bij een groepje kamers in Brabant. Ferry wordt de aangewezen persoon om daar de daders te vinden.
ferry officiele trailer netflix 0 25 screenshotf1618823114

Het begin van Undercover-baron Ferry

Na een jarenlange afwezigheid keert Ferry weer terug in zijn geboortestreek, die hij lang geleden eens ontvluchtte. De stroeve terugkeer bij zijn familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het leven als een kamper, dat hij gezworen had achter zich te laten, en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. De zoektocht van Ferry naar de overvallers leidt tot onverwachte wendingen, waardoor de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.
ferrry de film undercoverf1618823126

Undercover-film Ferry al bijna hier

De film Ferry gaat dus over de Undercover-personage Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers. In de serie is hij een beruchte, Brabantse XTC-producent. In de prequel kunnen we het hoofdkarakter beleven in zijn jongere jaren als beginnend drugscrimineel, waar hij onder leiding van Brink alle fijne kneepjes van de drugswereld leert. Eerder kwam in een teaser al naar buiten dat we twee nieuwe karakters kunnen verwachten in de Undercover film. Zo kunnen we actrice Monic Hendrickx terugzien in de Ferry prequel als de rol van Claudia, de zus van Ferry, waar hij al jaren geen contact meer mee heeft.
Ferry de film komt op 14 mei naar Netflix.

Populair Nieuws