Deze drie Netflix series staan je deze maand nog te wachten

Article
zondag, 18 april 2021 om 8:00
netflix 5432181 1920f1658221200
We zitten nu op de helft van april. Netflix heeft al een aantal nieuwe dingen uitgebracht op de streamingdienst. Toch kunnen we nog een aantal grote series verwachten in deze maand. In dit artikel vind je drie Netflix series die jou in april te wachten staan!

1. Shadow and Bone

Het eerste seizoen van de langverwachte Netflix fantasieserie Shadow and bone komt 23 april uit. Dit komt van het gelijknamige boek van Leigh Bardugo en gaat over Alina Starkov, die onbewust haar gaven ontwaakt in de Shadow Fold, dat het lot van de gehele wereld plotseling verandert. Toch hebben slechteriken en duistere krachten het op haar gemunt om er alles aan te doen misbruik van haar te maken.
De cast van Shadow and Bone bestaat onder andere uit Ben Barnes, Jessie Mei Li, Archie Renaux en Freddy Carter. Klik hier om het exclusieve interview met de Shadow and Bone cast te lezen!
Bekijk hieronder de trailer van Shadow and Bone:

2. Yasuke

Het eerste seizoen van de Netflix animatieserie Yasuke komt 29 april uit. Het gaat over een vredige bootvaarder die vroeger bekend stond als de Black Samurai. Hij wordt teruggetrokken in het conflict wanneer hij een mysterieus meisje onder zijn vleugels neemt. Hiermee komt de Black Samurai weer tot leven.
De stemacteurs van deze serie zijn onder andere LaKeith Stanfield, Takehiro Hira, Maya Tanida en Ian Chen.
Bekijk hieronder de Netflix trailer van Yasuke:

3. Zero

Het eerste seizoen van Netflix serie Zero komt woensdag uit. Deze Italiaanse Netflix serie gaat over een verlegen tiener, die gaven bezit waarmee hij zichzelf onzichtbaar kan maken. Alleen moet hij deze gaven onder controle krijgen als hij zijn eigen wijk wil beschermen. Toch heeft hij naast het beschermen van zijn wijk een artistieke droom, die hij noodgedwongen opzij moet schuiven.
De cast van de serie bestaat onder andere uit Giuseppe Dave Seke, Haroun Fall, Beatrice Granno en Dylan Magon.
Bekijk de trailer van Zero hieronder:

Andere Netflix series die snel uitkomen

Naast deze drie series, zijn er nog een aantal andere Netflix series die snel uitkomen. Onder andere Colony (het derde seizoen 2 mei) en Jupiter’s Legacy, waarvan het eerste seizoen 7 mei uitkomt.
Naar welke serie kijk jij het meeste uit? Laat het weten in de reacties!