Nieuw op Netflix: Army of the Dead

News
vrijdag, 21 mei 2021 om 13:30
aotd 072419 08502rc cc ff1622475221
De nieuwste blockbuster Army of the Dead is vanaf 21 mei te zien op Netflix. De streamingdienst weet veel series en films te bemachtigen die centraal staan om zombievirussen en de grootste uitbraken die in het echte leven niet snel kunnen gebeuren. Als je fan bent van dit genre, is Army of the Dead bedoeld voor jou.
Army of the Dead is Netflix nieuwste zombiefilm. Wanneer er een enorme zombie-uitbraak afspeelt in Las Vegas, zijn een groep huurlingen van plan om de grootste risico uit hun leven te wagen om de quarantaine-zone in te gaan en de grootste overval uit hun leven te plegen. Toch raakt de groep telkens in grote gevaren, gezien de gemuteerde mensen en dieren. Hierdoor raakt de overval een stuk moeilijker te plegen dan gepland was.
De cast van de film bestaat onder andere uit Dave Bautista, die we ook wel kennen als Drax van The Guardians of the Galaxy, Ella Purnell, Omari Hardwick en Garret Dillahunt. De regisseur van de film is Zack Snyder. Hem kunnen we natuurlijk kennen van zijn werk voor de Snyder Cut van Justice League.
Bekijk de trailer van Army of the Dead hieronder:

Andere zombieseries/films op Netflix naast Army of the Dead

Als je echt geen genoeg kunt krijgen van de spannendste en leukste zombieseries en films, is er genoeg keuze voor jou op Netflix. Zo staan titels zoals Zombieland Double Tap, Z Nation, The Walking Dead, Black Summer en I Am Legend nu allemaal op Netflix.
Ben jij van plan Army of the Dead te bingen? Laat het weten in de reacties!