Guardians of the Galaxy 3 mogelijk einde van Drax

News
maandag, 10 mei 2021 om 9:00
guardians of the galaxy 3 begint in 2020 met filmen 150246 1f1643202045
Dave Bautista vermoedt dat zijn rol als Drax the Destroyer in het MCU op zijn einde loopt. Dat laat hij weten tegenover Digital Spy in een interview ter promotie van Army of the Dead. Hij zal de rol nog spelen in Guardians of the Galaxy 3, maar daarna zijn er voor zover hij weet geen plannen voor het personage.
Als sinds 2014 speelt Dave Bautista de rol van Drax in de Guardians of the Galaxy en Avengers-films. In 2023 zal hij nog een keer te zien zijn in Guardians of the Galaxy Vol. 3. Over die film weet Bautista maar weinig, aangezien het oorspronkelijke script door het kortstondige ontslag van regisseur James Gunn niet meer gemaakt zal worden.

Wordt Guardians of the Galaxy 3 het einde?

Wel denkt Bautista dat Guardians of the Galaxy 3 de laatste film met Drax wordt. Op dit moment is de derde Guardians-film namelijk Dave Bautista’s enige verplichting richting Marvel Studios. Logischerwijs zou dat betekenen dat Drax niet in latere films voor komt.

Eerdere plannen voor Drax spinoff

Er was volgens Dave Bautista wel ooit een mogelijkheid dat Drax een eigen spinoff zou krijgen, samen met Mantis. James Gunn zou een idee gehad hebben rondom de twee personages, wat hij aan Bautista had voorgelegd. Maar Marvel had er schijnbaar geen interesse in.
Zoals het er nu naar uitziet zullen we in 2023 dus afscheid moeten nemen van Drax the Destroyer. Tegelijkertijd ligt de release van Guardians of the Galaxy Vol. 3 nog twee jaar in de toekomst, wat Marvel en Disney tijd geeft om eventueel een nieuw contract te overleggen met Dave Bautista. Of dat gaat gebeuren moeten we in de komende jaren zien.