Netflix toont Army of The Dead trailer van Zack Snyder

News
woensdag, 14 april 2021 om 12:00
aotd 072419 08502rc cc ff1622475221
Het is altijd weer even juichen als we een nieuwe trailer zien van een nieuwe Zack Snyder film. Daarom zijn we ook heel blij dat Netflix besloten heeft om de eerste Army of The Dead trailer online te gooien.
Altijd fijn als we weer kunnen genieten van een nieuwe trailer, zeker als het voor een nieuwe Zack Snyder film is. De nieuwe Army of The Dead trailer duurt een verrassend lange drie minuten en geeft best wel veel weg van de spectaculaire film die op 21 mei op Netflix moet verschijnen. Zack Snyder kennende zal het ongetwijfeld een spektakelstuk worden met buitensporig geweld en overmatig gebruik van slow-motion.
Laat dat dan eigenlijk ook precies zijn wat we in de Army of The Dead trailer zien. Het lijkt een klassieke Zack Snyder film te worden met alle gevolgen van dien. In ieder geval weet je dan wel zeker dat het niet saai wordt wanneer je de film eindelijk kan kijken op Netflix. Aan de andere kant, slow-motion kan je een beetje moe van worden, zeker als het een groot gedeelte van de film in beslag neemt. We hebben het hier natuurlijk totaal niet over Zack Snyder's Justice League.

Army of The Dead trailer van Zack Snyder

Army of The Dead zal ongetwijfeld goed bekeken worden op Netflix zodra de film uitkomt op 21 mei, net zoals alle andere Zack Snyder films die, op zijn minst, een redelijk succes zijn. Wil je nou het meest recente spektakelstuk van Snyder nog even kijken, namelijk Justice League, ook dan is er goed nieuws. De uitgebreide DC film is namelijk nu ook te huren op verschillende platforms, toch wel fijn.