'Joss Whedon bedreigde Gal Gadot tijdens Justice League opnames'

News
maandag, 10 mei 2021 om 11:30
justice leaguef1620826627
Tijdens opnames van Zack Snyder’s Justice League was er een groot conflict gaande tussen Justice League en Wonder Woman actrice Gal Gadot en Joss Whedon. Zo had de regisseur de carrière van de actrice bedreigd neer te halen, volgens Gadot. Wat gebeurde er nu exact tijdens dit conflict?
De aanleiding van de ruzie was een nieuw dialoog dat Joss Whedon geschreven had voor de film, waar Gal Gadot het niet mee eens was. Zo geeft de actrice aan de regisseur haar hele carrière bedreigde en wanneer zij iets zou zeggen over dit conflict, hij ervoor zorgt dat haar acteercarrière verschrikkelijk wordt gemaakt. Dat meldt Gadot in een interview met de Israelische niewssite N12. Toch heeft de Justice League actrice aangegeven dat ze dit conflict al zelf afgehandeld heeft.
Alhoewel diverse acteurs en actrices naar voren komen over het gedrag van Joss Whedon, geeft hij zelf aan dat hij niks fouts heeft gedaan. WarnerMedia heeft het onderzoek naar Joss Whedon, naar aanleiding van de verschillende uitspraken, afgerond en geeft aan dat er corrigerende maatregelen worden getroffen. Wat dit precies inhoudt is nog niet bekend.

Joss Whedon ingeroepen voor Justice League

Joss Whedon heeft de originele versie van Justice League in 2017 geregisseerd, nadat Zack Snyder moest afhaken door een familiekwestie. De nieuwe regisseur wilde een aantal scenes opnieuw schieten, waarna het conflict met Gal Gadot plaatsvond. Deze versie werd bovendien niet goed ontvangen, waardoor fans de Snyder Cut alles op alles wilden zien. Uiteindelijk kregen de fans wat ze wilden, waardoor Zack Snyder’s Justice League recentelijk uitkwam.
Er waren al langere tijd geruchten over het vreemde en bedreigende gedrag van Joss Whedon van onder andere Justice League acteur Ray Fisher. Gal Gadot meldde ook al eerder het conflict met Whedon, maar de oorzaak van de ruzie was destijds niet bekendgemaakt.