Netflix verrast fans met Bridgerton seizoen 2 teaser

News
donderdag, 17 februari 2022 om 13:00
bridgerton 201 unit 04616r 1f1633336142
Bridgerton fans opgelet! Netflix heeft de eerste teaser voor het tweede seizoen van Bridgerton gedropt, waarin we eindelijk de eerste beelden te zien krijgen.
In de teaser worden we weer meegenomen naar het Regency-tijdperk. Natuurlijk is het de mysterieuze Lady Whistledown die de teaser inspreekt: ‘Liefste lezer, heb je me gemist?’ Die vraag kan door Netflix-abonnees zeker met een volmondige ‘ja’ beantwoord worden. De serie staat in de top 10 meest bekeken Netflix-series ooit, alleen Squid Game wist met 142 miljoen meer kijkers te trekken. Dit succes leidde al snel niet alleen tot het groene licht voor tweede seizoen, maar zelfs seizoen 3 én 4 zijn al bevestigd. Voorlopig kunnen we dus nog lang van deze serie genieten.
Een van de sterren van het eerste seizoen, Regé-Jean Page, kondigde vorig jaar aan niet meer in de serie te zien te zijn. Alleen zou hij toch geen grote rol hebben gehad. Het tweede seizoen van de immens populaire serie verfilmt namelijk het tweede boek uit de gelijknamige serie, waarin het personage van Page, Simon, geen hoofdrol meer speelt. Dit boek, genaamd The Viscount and I, volgt namelijk Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en Kate Sharma (Simone Ashley). Wanneer Anthony een toekomstige vrouw gevonden denkt te hebben in Kate’s jongere zus Edwina, doet Kate er alles aan om dit huwelijk te voorkomen. Uiteraard gaat niets zoals gepland, en raken Anthony en Kate steeds meer aan elkaar gehecht.
Bekijk hieronder de teaser van Bridgerton seizoen 2:
Wie nu al zin heeft om alle afleveringen te bingen moet toch nog even geduld hebben: het seizoen zal 25 maart verschijnen.

Waar gaat Bridgerton over?

In dit kostuumdrama, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Julia Quinn, volgen we de Londense adel in de 19e eeuw, met name de Bridgerton familie. Terwijl de jongere leden van deze familie zich een weg proberen te banen door high society, verspreidt Lady Whistledown via haar nieuwsbrief spraakmakende geruchten.