The Last of Us-serie van HBO zal niet in 2022 verschijnen

News
donderdag, 17 februari 2022 om 12:30
the last of us remasteredf1625473570
Veel fans hadden gehoopt dat de nieuwe serie van The Last of Us eind 2022 zou verschijnen op HBO Max. We hebben eindelijk meer informatie over de release, maar niet iedereen zal er blij mee zijn.
Zoals je misschien al wist komt er een HBO-serie over The Last of Us. Nu snappen we dat je waarschijnlijk niet meer kunt wachten op de release, maar dan hebben we slecht nieuws. Volgens Casey Bloys, de HBO-topman die verantwoordelijk is voor de planning, laat de serie namelijk nog een jaartje op zich wachten, dit liet hij de wereld weten in een interview met Deadline. “Het gaat niet in 2022 uitgezonden worden, ze zijn nog aan het schieten in Canada. Ik kan me voorstellen dat je het in 2023 gaat zien.”
Casey Bloys overziet de content van HBO en heeft dus ook al een kijkje mogen nemen naar een aantal vroege afleveringen. “Ik heb een aantal vroege afleveringen gezien en ben erg enthousiast”, vertelt Bloys. De HBO-serie volgt het verhaal van het eerste spel uit 2013 maar zal deels van de game afwijken.

The Last of Us is coming

De productie van de HBO serie heeft een paar grote namen in het team, zo werken onder anderen Neil Druckmann, Craig Mazin en Carolynn Strauss mee aan de productie. Naast Carolynn Strauss zijn er nog meer oudgedienden van Game of Thrones die meewerken aan de serie. Zo neemt Bella Ramsey, die Layanna Mormont speelde in GoT, de rol van Ellie op zich. Joel wordt ondertussen gespeeld door Pedro Pascal, die niet alleen de Red Viper was in Game of Thrones, maar ook bekend is van zijn rollen in Narcos en The Mandalorian.
Het verhaal van The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waar een groot gedeelte van de mensheid is veranderd in monsters. Joel, één van de weinige overlevenden, wordt ingehuurd om een pakketje van A naar B te escorteren tijdens één van zijn gebruikelijke supply runs. Al snel komt hij erachter dat dit niet gaat om een pakketje, maar een meisje genaamd Ellie. Wat begint als een taak brengt de twee op een emotionele achtbaan waarin veel op het spel staat.