Collectors kunnen weer gaan speuren na Red Dead Online update

  Het Wilde Westen ligt vol met waardevolle spullen en als Collector kan je dan ook een mooi zakcentje verdienen. Helemaal nu Rockstar met de Red Dead Online update de speurneuzen in het zonnetje zet.

  Madam Nazar zal Collectors deze week mooi belonen. De nieuwe Red Dead Online update zorgt er namelijk voor dat elke speler die een volledige Collectible Set inlevert, anderhalf keer zoveel dollars krijgt dan gebruikelijk. En het vinden van een waardevol voorwerp is ook al een feestje, want het zal twee keer zoveel Role XP opleveren.

  Daar houdt het bovendien niet bij op voor Collectors in Red Dead Online. Wanneer je alleen al het Wilde Westen bezoekt de komende dagen, dan zal je drie tarotkaarten krijgen en daar bovenop 1000 Collector XP. En als je deze week vijf rangen stijgt als Collector, of als je al Rang 15 of hoger bent, zal je van Rockstar een Collector Map en twee Treasure Maps ontvangen.

  Ben je nog geen Collector geworden, dan is nu het ideale moment op daar verandering in te brengen. Je kan de Collector Bag namelijk oppikken met vijf goudstaven korting en ook de Pennington Field Shovel, metaaldetector en Refined Binoculars zijn met 40 procent korting te koop.

  Dubbel verdienen op de Featured Series in Red Dead Online

  Uiteraard worden niet alleen Collectors in het zonnetje gezet. Rockstar zal namelijk ook PvP-spelers die aan de slag gaan met de Featured Series rijkelijk belonen. Je zal daarbij goed moeten samenwerken, want de speellijst bevat team-versies van Hostile Territory, Name Your Weapon, Plunder en Team Shootouts. Zoek je meest talentvolle vrienden bij elkaar, want de Featured Series levert nu twee keer zoveel dollars en XP op! Als je een potje wint, krijg je ook nog eens een gratis hoed tot Rang 15 naar keuze.

  Rockstar heeft naast de update van deze week ook een mooie teaser voor de nabije toekomst. Het is namelijk geen geheim dat de ontwikkelaar flink gaat uitpakken met de aankomende Summer Update. Nu weten we dat spelers de mogelijkheid krijgen om ‘homesteads te beroven in Free Roam en nieuwe wegen kunnen bewandelen voor persoonlijke verrijking’.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.