Shadown and Bone seizoen 2 officieel aangekondigd door Netflix

  Goed nieuws voor liefhebbers van Shadow and Bone: de serie krijgt officieel een tweede seizoen. Het hing al een tijdje in de lucht, maar de cast heeft nu zelf het nieuws naar buiten gebracht.

  Netflix

  Veel twijfels waren er niet dat Shadow and Bone seizoen 2 zou komen, maar je weet maar nooit met Netflix. De streamingdienst heeft namelijk al vaker de stekker uit populaire series getrokken, zoals het laatste seizoen van Glow en recent nog Jupiter’s Legacy. Fans van Shadow and Bone kunnen nu dus opgelucht ademhalen.

  Het nieuws dat de serie officieel een tweede seizoen krijgt, werd gemeld door niemand minder dan de cast van de show. De verschillende acteurs die in Shadow and Bone spelen, zoals Ben Barnes en Jessie Mei Li, melden in een video het goede nieuws met de fans.

  Waar gaat Shadow and Bone over?

  Shadow and Bone is een serie die gebaseerd is op twee boekenreeksen van schrijver Leigh Bardugo: The Grisha trilogie en de Six of Crows duologie. De wereld van Shadow and Bone wordt geteisterd door één grote, duistere zone, genaamd The Fold. Bijna iedereen die het gebied betreed wordt niet meer teruggezien. Volgens legendes zal er ooit iemand worden geboren die The Fold kan vernietigen: The Sun Summoner.

  In de serie komt de jonge cartograaf Alina Starkov na een traumatische gebeurtenis erachter dat zij het licht kan controleren en de uitverkorene is. Maar of ze klaar is om in de grote schoenen van The Sun Summoner te stappen is een tweede.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.