Krijgt Netflix serie Castlevania een spin-off?

News
maandag, 19 april 2021 om 14:30
castlevaniaf1620295830
Er is aangekondigd dat het vierde seizoen van Castlevania het laatste seizoen wordt van de Netflix animatieserie. Toch hoeven we nog geen afscheid te nemen van deze wereld, aangezien de kans groot is dat er spin-off komt van de serie. Wat kunnen we nu van de Netflix serie Castlevania spin-off verwachten?
Castlevania is een fantasie, middeleeuwse serie die Trevor, ingesproken door Richard Armitage, volgt. Hij is de laatste overlevende van de Belmont clan. Trevor probeert heel Oost-Europa te beschermen voor Vlad Dracula Tepes. Trevor doet dit niet meer alleen. Hij en zijn kameraden zijn op weg om een oplossing te vinden om de mensheid te redden van uitsterven, in de handen van de kwaadaardige Dracula en zijn vampierenraad.
Castlevania was Netflix’ eerste originele animatieserie, die in juli 2017 begon te streamen. De serie is gewaardeerd bij critici en heeft in de loop der tijd in totaal drie seizoenen gekregen, waarvan het vierde seizoen komende maand op Netflix uitkomt.

Netflix serie Castlevania krijgt spin-off met nieuwe cast

Nu de Netflix serie , gebaseerd op de klassieke Konami game, bijna ten einde komt, is de kans groot dat de animatiewereld niet verdwijnt en het zelfs uitgebreid wordt. Zo is Netflix op dit moment aan het kijken een gehele nieuwe spin-off te creëren, gebaseerd in de Castlevania wereld met een hele nieuwe cast van karakters. Hoe dit eruit gaat zien en wanneer dit uitkomt is niet bekend.
Voor nu moeten we nog even geduld hebben voor de spin-off. Wel kunnen we ons voorbereiden op het vierde en laatste seizoen van Castlevania. Dit seizoen bevat tien afleveringen en begint op 13 mei te streamen op Netflix.

Populair Nieuws