Wat laat de nieuwste Shadow and Bone trailer ons zien?

News
woensdag, 31 maart 2021 om 10:30
shadow and bone ben barnesf1623139016
Gisteren is de nieuwste Shadow and Bone trailer uitgekomen, een verfilming van Leigh Bardugo’s fantasieboek. Wat geeft deze nieuwe trailer nu weg?
De eerste teaser trailer van Shadow and Bone kwam een maand geleden uit. Hiermee werd bekendgemaakt dat we de nieuwe Netflix-serie 23 april kunnen bewonderen op de streamingdienst. De officiële trailer die gisteren uitkwam geeft een aantal nieuwe details weg van de serie.

De nieuwste Shadow and Bone trailer

In de nieuwste trailer krijgen we een beter kijkje hoe het eraan toegaat in de ijzingwekkende Shadow Fold en de verschrikkelijke monsters die zich daar verschuilen. Ook kunnen we de iconische karakters uit Leigh Bardugo’s Six of Crows in het eerste seizoen verwachten, waar we in de nieuwe trailer een beter kijkje van krijgen, zoals Kaz, Inej en Jesper. Deze karakters kwamen in het eerste Shadow and Bone boek niet voor, maar het lijkt erop dat dit boek en Six of Crows gemixt worden in deze serie.
Tevens krijgen we een beter kijkje op de krachten van Alina Starkov, oftewel de Sun Summoner en hoe zij in het eerste seizoen haarzelf traint om deze krachten te beheersen.
We kunnen Ben Barnes terugzien als de machtige Darkling, oftewel General Kirigan. We kunnen de acteur ook wel kennen van de nostalgische Narnia-films als Prince Caspian en zijn rollen in Westworld en The Punisher.
Ben jij benieuwd wat Ben Barnes vindt van zijn rol als de Darkling? Lees dan onze exclusieve interview met Barnes en de Shadow and Bone cast!
Bekijk de nieuwste trailer van Shadow and Bone hieronder:
De serie belooft veel spanning en een hoop magische krachten. Ben jij benieuwd naar Shadow and Bone? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws