Nederlandse map voor Call of Duty Warzone 2.0 gelekt

News
donderdag, 11 mei 2023 om 16:30
warzone 2f1650967136
We kunnen binnenkort weer op Nederlands grondgebied gaan schieten in Call of Duty. Er zijn namelijk screenshots opgedoken van een Nederlandse map voor Call of Duty Warzone 2.0.
De laatste tijd wordt Nederland vol in de spotlight gezet door Activision Blizzard. Zo zat in Call of Duty Modern Warfare 2 een missie waarin spelers door Amsterdam mochten wandelen langs de iconische grachten en daar kon nu nog een locatie bij in Call of Duty Warzone 2.0.
Op het Twitter-account Task Force Leaks Images is een screenshot opgedoken van een nieuwe map met de naam Vondel. Als die hint nog niet duidelijk genoeg was dat het om Nederland gaat, is ook nog eens een traditionele molen ze zien met een gracht ernaast en een woonwijk met oranje dakpannen.

Wanneer wordt de Nederlandse map toegevoegd?

Er gingen al eerder geruchten dat er een map gebaseerd op Nederland zou komen naar Call of Duty Warzone 2.0. Dat was op basis van informatie die was gelekt door dataminers. Destijds was alleen duidelijk dat de map ergens in de toekomst aan de game toegevoegd zal worden.
Nu lijkt de map er al vrij snel aan te komen. Volgens Charlie Intel is de kans groot dat de map wordt toegevoegd met de start van het nieuwe seizoen. Dat zou betekenen dat we kunnen schieten rondom de molen op 14 juni, wanneer seizoen 4 van start gaat.