‘Dit is wanneer Call of Duty 2023 wordt onthuld’

News
woensdag, 10 mei 2023 om 14:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Er waren vorig jaar even twijfels of er wel een volledige Call of Duty zou komen in 2023. Inmiddels heeft Activision bevestigd dat er gewoon een nieuwe game verschijnt, maar deze is nog altijd niet onthuld. Naar verluidt komt die onthulling er wel relatief snel aan.
Call of Duty komt doorgaans tegen het einde van het jaar uit. Er is dan ook geen haast om een nieuwe game vroeg te onthullen, maar naarmate we dichter bij de tweede helft van 2023 komen, begint het toch langzamerhand tijd te worden. Nu beweert Insider-Gaming te weten wanneer de volgende Call of Duty wordt onthuld.
Bronnen noemen namelijk de datum 1 augustus. De onthulling zou niet plaatsvinden tijdens een speciale showcase of presentatie, maar via een in-game evenement. Dat is geen unieke situatie: zowel Black Ops Cold War als Vanguard werden onthuld in Call of Duty Warzone.
Activision heeft nog niet bevestigd dat de nieuwe Call of Duty op deze manier onthuld wordt. Maar de datum en manier zijn op geen enkele manier onredelijk. Het kon dus nog wel eens druk worden in Call of Duty Warzone 2.0 op 1 augustus.

Wat weten we over Call of Duty 2023?

Officieel is er nog niet veel bekend over de nieuwe Call of Duty van dit jaar. De naam is bijvoorbeeld nog onbekend. Er wordt wel beweerd dat de nieuwe game het verhaal van Modern Warfare 2 voortzet en dat hij gemaakt wordt door Sledgehammer Games.