Check als eerste de actiefilm Fast X én krijg een gratis biertje cadeau!

Article
donderdag, 11 mei 2023 om 17:30
fast xf1683274352
Het is binnenkort weer tijd voor een nieuwe Beer & Blockbusters van Kinepolis. Waar we vorige keer konden smullen van John Wick 4 zal dat deze keer Fast X zijn. En daar krijg je nog gratis bier bij ook!
Fast X is de nieuwste film uit de langlopende en succesvolle Fast & Furious reeks. De populaire actievolle racefilms zijn sinds 2001 niet meer weg te denken uit het filmlandschap. Het zijn films waarmee onder andere Vin Diesel en Paul Walker (helaas overleden) razend populair zijn geworden. Niet alleen populair, ook rijk. Want de films leveren elk jaar weer miljoenen op. Kennelijk is de combinatie van dikke actie op het doek in mooie wagens, bad guys en foute oneliners een regelrechte hit.
Om die reden kijken we dan ook reikhalzend uit naar Fast X, waarin Vin Diesel weer één van de hoofdrollen op zich neemt. De X staat simpelweg voor tien, want het is alweer de tiende film uit de reeks en daarmee ook een van de laatste. In 2025 moet het slotakkoord worden gespeeld. Naast Diesel zijn rollen weggelegd voor niemand minder dan Brie Larson, Charlize Theron, Michelle Rodriguez en Jason Momoa en daarmee heeft Fast X een ware sterrencast te pakken.
fast x2f1683274538

Waar gaat Fast X over?

Op de officiële website van Kinepolis is te lezen dat Dom Toretto (Vin Diesel) het zwaar te verduren krijgt vanwege ‘een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.’ Dit heeft te maken met Fast Five uit 2011 (tip om dus nog even te kijken!) waarin het één en ander is gebeurd, maar er kennelijk een getuige was, wat niemand door had. Dit was Dante, de zoon van Hernan Reyes, een rol die gespeeld wordt door Jason Momoa. Twaalf jaar lang heeft hij nagedacht hoe Dante wraak kan nemen op Dom.
De website van Kinepolis meldt verder: ‘Dante zal ervoor zorgen dat Doms familie over de hele wereld verspreid raakt, van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica.’
fast x3f1683274548

Hoe kom ik aan gratis bier?

Je begrijpt het: dit wordt net als eerdere delen een intense rit. En daar kun je dus een lekker biertje bij gebruiken! Op 17 mei vindt er in Kinepolis een gave voorpremière plaats van Fast X. Een dag later is namelijk de officiële release. De voorpremière vindt plaats in maar liefst zestien bioscopen verspreid over heel Nederland. De filialen waar je terecht kan zijn Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Utrecht Jaarbeurs, Leidschendam, Oss, Schagen, Spijkenisse en Zoetermeer.
Als je naar deze voorpremière gaat, krijg je van Kinepolis je eerste biertje gratis! Lekker toch?! Daarna kun je met een speciale B&B korting voor de film of in de pauze een tweede biertje halen.
Dus win-win. En je kunt als eerste een film zien én een gratis biertje krijgen? Waar wacht jij nog op?
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis.