‘Nieuwe Call of Duty Warzone 2.0 map gebaseerd op Nederland’

News
donderdag, 13 april 2023 om 13:30
call of duty modern warfare 2 headerf1666858860
Onlangs begon het nieuwe seizoen van Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2.0. Daarmee is niet alleen de content voor het nieuwe seizoen toegevoegd, zo ontdekten dataminers, maar ook verwijzingen in de code naar toekomstige content. Het ziet ernaar uit dat een toekomstige map gebaseerd is op Nederland.
Dataminers hebben in de code van seizoen 3 van Warzone 2.0 een verwijzing ontdekt naar een nieuwe map voor de Resurgence modus. Deze nieuwe map speelt zich af in Nederland en zou Vondel heten. Spelers vermoeden daarom dat hij in het bijzonder is gebaseerd op Amsterdam, waar je het Vondelpark kunt vinden.
Voor een volledige map zal er vast iets meer nodig zijn dan alleen het Vondelpark, maar het is niet ondenkbaar dat dat inderdaad een centrale locatie zal zijn. Wie momenteel erg kan genieten van de Ashika map die onlangs werd toegevoegd hoeft niet bang te zijn. Er wordt beweerd dat Vondel Ashika niet vervangt, maar gewoon wordt toegevoegd aan de beschikbare maps.
Een Resurgence map in Amsterdam zou zeker niet de eerste keer zijn dat Call of Duty een uitstapje maakt naar Nederland. Het recentste voorbeeld is Modern Warfare 2, waarin een missie zich afspeelde in Amsterdam. ook in de multiplayer is een belangrijke locatie uit die missie als map beschikbaar.

Niet iedereen blij met Call of Duty in Amsterdam

Bij sommige spelers maakt het feit dat Call of Duty zich af en toe in Nederland afspeelt gevoelens van trots wakker, maar niet iedereen is blij. Het Conservatorium Hotel was bijvoorbeeld niet blij met de manier waarop het hotel in de game zat. Het pand leek goed, maar het management van het echte hotel was niet blij dat het gebouw in de game helemaal overhoop werd geschoten, ook al droeg het een andere naam in de game.