Moet deze acteur James Bond worden?

News
vrijdag, 30 september 2022 om 13:30
james bond no time to die stillf1632921944
Daniel Craig stopt als James Bond, maar de filmreeks is niet van plan te stoppen. Er wordt dan ook druk gezocht naar een nieuwe James Bond. Een opvallende acteur wordt nu door iemand sterk aangeraden.
Er zijn heel wat eisen waar de volgende James Bond aan moet voldoen. De producers zoeken bijvoorbeeld iemand in de 30 die bereid is om de rol zeker tien jaar te spelen. Daarmee is het onwaarschijnlijk dat favoriet Idris Elba het ooit nog wordt.
Maar er is een acteur die aan alle eisen voldoet: Miles Teller. Tenminste, die mening deelt Tellers eigen oma op Twitter. Volgens haar heeft Teller, die ook te zien was in Top Gun Maverick, de looks, kracht en wereldwijde aantrekkingskracht die nodig is voor de rol.
De Tweet kwam ook ter sprake toen Teller onlangs te gast was bij The Tonight Show met Jimmy Fallon. De acteur laat weten dat hij niet van tevoren wist van oma’s Tweets en dat hij niet is benaderd voor de rol. Wel lijkt hij een zekere interesse te hebben en geeft hij aan beschikbaar te zijn.

Kan Miles Teller James Bond worden?

Het is maar de vraag of Miles Teller daadwerkelijk kans maakt op de rol. Hoewel hij inderdaad de leeftijd heeft die de producers zoeken, is er één groot potentieel probleem: Teller is Amerikaans. Uiteraard kan hij, zoals ook zijn oma op Twitter beargumenteert, een Brits accent opzetten. Maar tot dusver is de acteur van James Bond altijd daadwerkelijk Brits geweest en het is de vraag of de producers die traditie willen doorbreken.

Populair Nieuws