Zoektocht nieuwe James Bond nog lang niet voorbij

News
woensdag, 04 mei 2022 om 15:30
james bond no time to die stillf1632921944
Daniel Craig liet in 2019 weten dat No Time To Die, die vorig jaar uitkwam, zijn laatste James Bond film werd. Sindsdien wordt er volop gespeculeerd wie de mantel van 007 nu op zich gaat nemen. Het gaat wel nog even duren voordat we weten wie de opvolger wordt.
Idris Elba, Henry Cavill en Tom Hardy zijn een aantal namen die genoemd worden wanneer het op de nieuwe James Bond aankomt. Het is nog even afwachten of een van hen ook echt gecast gaat worden. Producer Barbara Broccoli laat namelijk aan Variety weten dat het nog even gaat duren voordat de nieuwe Bond aangekondigd wordt.
‘’Het is een grote beslissing,'' aldus Brocolli. ''Het is niet zomaar een rol casten. We moeten ook heroverwegen welke kant we op willen gaan.’’
Craig speelde de iconisch geheim agent van 2006 tot en met 2021, maar na vijf films in zestien jaar vond hij het genoeg geweest.
Wie had gehoopt dat een vrouw de rol op zich gaat nemen heeft pech. Brocolli vertelde vorig jaar aan The Hollywood Reporter dat ze niet denkt dat een vrouw de rol van James Bond op zich moet nemen. ‘’Ik geloof eerder in een karakter bedenken voor vrouwen dan een vrouw in een mannelijk karakter zetten.’’

James Bond films binnenkort op Prime

Aangezien het nog even gaat duren voor we weten wie Craigs opvolger wordt, gaat het ook nog een tijdje duren voor we kunnen genieten van een nieuwe film in de bioscoop. Ondertussen kun je vanaf eind deze maand wel alle James Bond films streamen op Amazon Prime Video. Alle vijfentwintig films uit de reeks staan vanaf 30 mei op de streamingdienst.