GTA Online spelers kunnen met nieuwe activiteit aan de slag

News
vrijdag, 30 september 2022 om 13:00
gta online junk energy skydivesf1664532133
Rockstar voegt geregeld nieuwe content toe aan GTA Online en dat is ook deze week het geval. Spelers kunnen nu namelijk aan de slag met een gloednieuwe activiteit!
Het is alweer negen jaar geleden dat GTA Online werd gelanceerd, maar nog steeds weet de game honderdduizenden spelers elke dag naar Los Santos te trekken. Dat komt mede doordat er constant nieuwe dingen zijn om te beleven in de wereld van GTA Online.
Zo heeft Rockstar nu een nieuwe activiteit toegevoegd genaamd Junk Energy Skydives. Spelers mogen uit een vliegtuig springen, gewapend met alleen een parachute, om vervolgens verschillende challenges te voltooien. Elke dag zijn er tien Skydives om te voltooien en als je dat lukt, dan krijg je ook nog een een mooie bonus!
Voor het voltooien van een Junk Energy Skydive krijg je ook een Junk Energy Chute Bag. Dat is niet het enige dat je nu gratis kan krijgen, want alle spelers die in oktober inloggen krijgen de creepy Orange Tech Demon Mask, speciaal voor Halloween.

Veel bonussen in GTA Online

Natuurlijk kan je deze week ook weer profiteren van een hele rits aan bonussen. Zo leveren Turf Wars de komende dagen twee keer zoveel dollars en RP op. Hetzelfde geldt voor Smuggler Sell Missions en Flight School Activities.
Ben je nog op zoek naar een nieuwe auto, dan kan je deelnemen aan de LS Car Meet. Als je drie dagen op rij eindigt in de top 2, dan krijg je gratis een Pegassi Infernus Classic afgeleverd in je garage. Anderzijds kan je ook je geluk beproeven in het Diamond Casino & Resort, waar een Übermacht SC1 op je staat te wachten.