Mis niks meer met het XGN Films & Series Facebook-kanaal!

  Productiemaatschappijen en streamingdiensten zitten anno 2021 niet stil. Integendeel zelfs, het lijkt wel drukker dan ooit. Om ervoor te zorgen dat je niets meer mist op het gebied van films, series en streaming hebben we het XGN Films & Series Facebook-kanaal opgericht!

  Filmliefhebbers hebben het zwaar sinds begin 2020. Door de coronacrisis zijn er veel films namelijk uitgesteld en de bioscopen zijn maar een paar weken open geweest sinds de lockdown. Ondanks dat is het op het gebied van films en series alleen zeker niet rustig geweest het afgelopen jaar, integendeel zelfs.

  Streamingdiensten hebben de laatste maanden gouden tijden beleefd en nieuwe shows blijven dan ook als paddestoelen uit de grond schieten. Zo heeft Netflix een nieuwe topper te pakken met Shadow and Bone, gaat Disney+ los met Marvel en Star Wars series als The Falcon and the Winter Soldier en The Mandalorian en maakt Amazon Prime Video zich klaar voor de release van The Boys seizoen 3.

  Daarnaast blijven filmmaatschappijen ook komen met nieuwe projecten, want na de lockdown moeten de bioscopen weer gevuld zijn. Het is bijna onmogelijk door die stormvloed aan ontwikkelingen om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent films, series en streaming.

  Mis geen enkel films en series nieuws meer!

  Om ervoor te zorgen dat je geen enkel nieuws mist over de laatste ontwikkelingen op het gebied van films en series, heeft XGN.nl een tweede Facebook-kanaal opgericht. In tegenstelling tot het hoofdkanaal zal XGN Films & Series - zoals de naam al verklapt - zich volledig gaan richten op nieuws en artikelen over films, series en streaming.

  Wil je dus niks meer missen over wat er zich op het witte doek en jouw televisiescherm afspeelt, abonneer je dan zeker op het XGN Films & Series Facebook-kanaal!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.