Wanneer komt The Boys seizoen 3 release?

  Nu het coronavirus steeds meer onder de duim wordt gebracht, gaan veel series weer verder met de productie. Zo ook The Boys, waarvan het derde seizoen op de planning staat. Maar wanneer komt The Boys seizoen 3 release nou precies? Dat is wat we voor jou hebben uitgezocht!

  Amazon Studios

  The Boys seizoen 3 werd officieel aangekondigd tijdens Comic-Con: At Home in juli 2020. Toen werd alleen nog niet direct een releasedatum gegeven. Seth Rogan, één van de uitvoerend producenten van de serie, liet toen het volgende weten:

  “Doordat de serie fans heeft en gekeken wordt door jullie hebben ze [Amazon, red.] besloten om te verlengen. Dus, als je van The Boys houdt, krijg je er meer van.” - Seth Rogan

  Dat derde seizoen gaat er dus definitief komen, maar de grote vraag voor velen is wanneer. Een definitieve releasedatum is er namelijk niet. Wel is er al het een en ander bekend rondom The Boys seizoen 3.

  Het productieplan voor Amazon Prime Video

  Voordat we weten wanneer The Boys seizoen 3 verschijnt moet de serie natuurlijk wel eerst geproduceerd worden. Gelukkig zijn daarover wel al enige details bekend. De productie van het derde seizoen is namelijk op 24 februari 2021 begonnen.

  Dit wil zeggen dat opnames in volle gang zijn. Zodra deze zijn afgerond is er een duidelijker beeld over wanneer we het seizoen daadwerkelijk kunnen verwachten. The Witcher seizoen 2 sloot begin april bijvoorbeeld haar productie af, waarna Netflix snel aangaf dat het tweede seizoen later dit jaar nog verschijnt. Verwachting hierbij is dat het seizoen pas in de laatste maanden komt, maar het is in ieder geval een begin.

  Nu is de vergelijking tussen The Boys en The Witcher niet helemaal goed te trekken gezien de ene serie op Amazon Prime Video verschijnt en de andere op Netflix. Toch, afgaande op de doorgaanse productieschema’s, verwachten we dat voor The Boys een soortgelijke tijdspanne nodig is tussen het afronden van de productie en het uitzenden van de serie. Enige reden waarom The Boys misschien al wat eerder kan verschijnen heeft te maken met het feit dat de serie wekelijks wordt uitgezonden.

  Amazon Studios

  The Boys seizoen 3 release bevat bijzondere aflevering

  Over The Boys seizoen 3 is verder ook nog niet veel bekend als het aankomt op wat we tijdens het seizoen kunnen verwachten. Het enige wat we weten is dat er een hele speciale aflevering komt met een superheldenorgie. De beelden hiervoor zijn ook al geschoten.

  Dat werd duidelijk uit een foto van Eric Kripke die een foto van zichzelf plaatste. Hierop liet hij zijn reactie zien op de eerste beelden rondom de scène, maar die zijn verder nog niet publiekelijk onthuld. De aflevering draagt momenteel de naam Herogasm.

  Wanneer deze en alle andere afleveringen van seizoen 3 verschijnen, is dus alleen nog de vraag. Zodra hier meer duidelijkheid over is, houden we je uiteraard op de hoogte. Voor nu kun je in ieder geval de eerste twee seizoenen opnieuw kijken of de andere superheldenserie van Amazon Prime Video checken, genaamd Invincible. Die is het kijken namelijk meer dan waard om deze vijf redenen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.