The Mandalorian seizoen 3 toch niet later

News
donderdag, 28 januari 2021 om 11:00
schermafbeelding 2019 11 08 om 003618f1586977086
Nadat er door problemen met de productie gedacht werd dat seizoen 3 van The Mandalorian later uit zou komen dan verwacht, lijkt het er nu op dat dat niet het geval is. Een update van een FTIA-pagina van The Mandalorian geeft aan dat er op 5 april begonnen zal worden met filmen.
5 april zou in eerste instantie ook al de dag zijn waarop het filmen begon, maar dit werd aangepast. Via The Film & Television Industry Alliance komen we erachter dat deze datum teruggedraaid is. Seizoen 3 van The Mandalorian zal waarschijnlijk opgenomen worden in Los Angeles. Niet alle medewerkers zullen aanwezig zijn vanwege het coronavirus.

Wat zijn de plannen?

Kathleen Kennedy, de president van Lucasfilm, gaf eerder aan dat de ‘next chapter’ van The Mandalorian gepland staat voor 21 december dit jaar. Jon Favreau, de regisseur van The Mandalorian, verklapt aan Good Morning America dat deze uitspraak helemaal niet ging over The Mandalorian seizoen 3.
Hiermee bedoelde Kennedy namelijk The Book of Boba Fett, wat ook een rol zal spelen in de verhaallijn. Eerst zal dan ook The Book of Boba Fett opgenomen worden, waarna de productie van The Mandalorian seizoen 3 pas van start zal gaan. Dit seizoen zal waarschijnlijk begin 2022 uitkomen.

Nog een hoop voor de boeg

We zullen nog een hoop geweldige Star wars verhalen te zien krijgen in de komende jaren. De verhaallijn van The Mandalorian zal waarschijnlijk doorlopen tot in 2027. Dit gaat niet alleen over die serie zelf, maar ook over andere geplande Star Wars series. Zo zullen The Book of Boba Fett, Ahsoka en The Mandalorian zelf allemaal deel uitmaken van een overlappend verhaal.
Wat verwachten jullie van The Mandalorian seizoen 3? Laat het ons weten met een reacties.

Populair Nieuws