Nieuw op Netflix: The Mitchells vs. the Machines

  Het lijkt erop dat Netflix de animatie kant op wil gaan. Zo hebben we Netflix eerste animatiefilm Over the Moon in 2020 kunnen bewonderen. Nu komt daarbovenop de nieuwste animatiefilm The Mitchells vs. the Machines, die nu te zien is op de streamingdienst. Waar gaat deze film over?

  De trailer van Netflix animatiefilm The Mitchells vs. the Machines kwam een aantal weken geleden uit en heeft al meer dan 20 miljoen weergaven gekregen. Dit bewijst dat het publiek smacht naar een nieuwe en leuke animatiefilm, die geschikt is voor een groot publiek. Daar is deze nieuwe Netflix film zeer geschikt voor.

  Hier gaat The Mitchells vs. the Machines over

  The Mitchells vs. the Machines gaat over de gekke, maar liefdevolle familie Mitchells. De familie bestaat uit de ouders, dochter, zoon en een hond. In deze familie heeft ieder zijn eigen, persoonlijke problemen. Dit kan soms zorgen voor ongemakkelijke situaties in de familie. Terwijl ze midden in hun rondreis zijn, wordt dit abrupt onderbroken door een robot apocalypse. Nu is het aan deze gekke familie om de gehele mensheid te redden van deze gevaarlijke robots.

  Bekijk de trailer van The Mitchells vs. the Machines hieronder:

  De cast van Netflix’ nieuwste animatiefilm bestaat onder andere uit Olivia Colman, Danny McBride, Abbi Jacobson, Maya Rudolph, John Legend en Chrissy Teigen. De film is geregisseerd en geschreven door Mike Rianda en Jeff Rowe.

  Ben jij van plan de nieuwste animatiefilm te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.