Opnames van Cobra Kai seizoen 4 zijn afgerond

  Begin dit jaar was het derde seizoen van de Netflix-hit, Cobra Kai nog te zien. Nu komt er goed nieuws voor alle fans van de serie, want het vierde seizoen van de martial arts-dramakomedi is afgerond en wordt klaargemaakt om op Netflix te komen!

  Netflix

  Een van de acteurs van Cobra Kai meldt via Instagram dat de opnames geheel afgerond zijn en dat de serie eraan zit te komen voor Netflix gebruikers. De voorgaande seizoenen waren namelijk eerst nog onderdeel van YouTube, maar daar is sinds seizoen 3 verandering in gekomen. Als het goed is, is niet alleen het seizoen dit jaar afgerond, maar krijgen we ook het nieuwe seizoen dit jaar nog te zien op Netflix.

  Wat verwachten we van seizoen 4?

  In het nieuwe seizoen gaan we een stuk meer zien over Kreese en hoe hij alles probeert te doen om zijn oude dojo weer terug te krijgen. Daniel en Johnny zijn zich aan het voorbereiden voor het karatetoernooi dat eraan zit te komen, terwijl Kreese de hulp van Terry Silver inschakelt om het toernooi te saboteren.

  We gaan waarschijnlijk veel zien over de opbouw naar dit toernooi en wat er allemaal gebeurt voordat het zover is. Ook zien we Johnny’s zoon Robby een verschijning maken en wordt het een spannende confrontatie tussen de twee. Er komt genoeg nieuw drama en belangrijkste twists bij in het nieuwe seizoen. Dus alle Cobra Kai fans kunnen zich alvast voorbereiden! Zoals Mr. Miyagi zou zeggen: “Wax on, Wax off!"

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.