MCU gaat mogelijk flink op de schop door Jonathan Majors

News
donderdag, 02 november 2023 om 16:00
jonathan majors kang the conquerorf1699959602
Marvel Studios heeft blijkbaar een back-up plan in gedachten mocht Jonathan Majors, de acteur die de rol van Kang the Conqueror op zich neemt, wegens wangedrag worden geschrapt. Daarmee zou de MCU flink op de schop gaan.
Voorheen was Thanos de belangrijkste schurk in het Marvel Cinematic Universe (MCU), maar na zijn einde in Avengers: Endgame stond Kang klaar om zijn plek in te nemen. Alleen hebben recente gebeurtenissen de toekomst van deze plannen onzeker gemaakt.
Voor de belangrijke rol werd Jonathan Majors gecast, met een allereerste verschijning in het eerste seizoen van Loki. Er is alleen behoorlijk wat onzekerheid ontstaan of Marvel nog steeds wil doorgaan met Majors, vanwege negatieve publiciteit die enkele maanden geleden dan opeens opdook over de acteur.
Majors, bekend van films als Hostiles en Creed III, werd door zijn ex-vriendin aangeklaagd voor mishandeling. Zij beweerde dat de acteur haar had geslagen toen ze hem betrapte op het sturen van berichten naar een andere vrouw. Het is onzeker of Marvel bereid is door te gaan met Majors, vooral als hij dan toch uiteindelijk schuldig wordt bevonden. Nu doet het gerucht de ronde dat Marvel overweegt om Kang volledig te schrappen en te vervangen door een andere bekende villain, namelijk Dr. Doom. Dat meldt ComicBookMovie.com.

Nog grote veranderingen voor de MCU?

Maar er is meer aan de hand. Volgens meerdere bronnen zijn er gesprekken gaande tussen Marvel en de zes oorspronkelijke Avengers om hen weer in een blockbuster te laten verschijnen. Dit zou onder andere Robert Downey Jr.'s Iron Man en Scarlett Johanssons Black Widow omvatten, wiens rollen erop zaten na Avengers: Endgame.
Dit lijkt behoorlijk meer te zijn dan zomaar een gerucht. Er wordt beweerd dat Marvel niet tevreden is met de recente ontwikkelingen en dat de laatste films enigszins tegenvielen. Het lijkt erop dat ze hun koers aan het heroverwegen zijn, wat ook blijkt uit de grote veranderingen voor Daredevil: Born Again.

Populair Nieuws