Disney heeft nieuwe showrunner Daredevil: Born Again gevonden

News
maandag, 30 oktober 2023 om 14:30
daredevil charlie coxf1658736544
Disney is er recent achter gekomen dat de productie van Daredevil: Born Again niet bepaald naar wens verloopt. De showrunners zijn daarvoor de laan uitgestuurd en de vervanger is nu gevonden.
Na het succes op Netflix krijgt Daredevil een vervolg op streamingdienst Disney+. Meerdere bekende namen uit de cast keren terug, waaronder Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil en Vincent D’Onofrio als Kingpin. Het productieteam voor Daredevil: Born Again bestaat alleen wel uit nieuwe namen en het resultaat is niet waar Disney op had gehoopt, zo bleek eerder deze maand.
Als gevolg moesten schrijvers en showrunners Chris Ord en Matt Corman hun taken neerleggen. Disney heeft nu een nieuwe showrunner voor het project aangesteld, namelijk niemand minder dan The Punisher-producent Dario Scardapane. Dat meldt The Hollywood Reporter.
Daarnaast zouden er ook nieuwe regisseurs zijn aangesteld. Justin Benson en Aaron Moorhead, die eerder afleveringen voor Loki seizoen 2 hebben geregisseerd, moeten de eerste afleveringen voor Daredevil: Born Again voor hun rekening nemen.

Niet de visie van Disney en Marvel

De productie van Daredevil: Born Again was eerder op pauze gezet door de schrijversstaking in Hollywood. Dat gaf de top van Marvel en Disney tijd om te bekijken wat Ord en Corman ondertussen hadden gemaakt.
Het resultaat stemde Disney niet tevreden. Zo zouden de showrunners er meer een juridische serie van hebben gemaakt, in plaats van een superheldenserie. Volgens The Hollywood Reporter zou het maar liefst vier afleveringen duren voordat Murdock het bekende Daredevil-pak aantrekt. De show zal nu helemaal op de schop gegooid worden.

Populair Nieuws